4:41 AM | Posted in
Assalammualikum~..

Haa... setelah lame aku menunggu nk upload pic rabbit2 aku, akhir nye...kesampaian gak.. huhu.. ni ade la sket pic y aku amek dr camera hp aku y cokia2 ni.. huu.. jom kte layan sesame.! lets Gone.! hehe..



Nie name die Blacky.. tah jantan tah betine..aku men bedal jek kasi name.. haha.. hantam saja la labuuu~..


Nie lak name die Mikey.. dah mcm mickey mouse la pulak.. huhu..


Den, y last ni name die Creamelt.. ape y berkrim pn aku xtau.. hehe..


Haaaa..ini la omak kepade baby2 td tu.. Name die Caramel..die ni pomaleh..tau nk tdo wat taek mate jek..mcm unte bahdad..haha.. Umo die pn aku xtau bpe..aku men bela jek..y aku tau umo ank2 die da sebulan.. hehe..yaperdaa..

Sebenanye caramel ni ade 5 eko ank..tp lg 2 da mati.. sobb..sobb.. die mati cz MONYET.! btol2 monyet tol la monyet neh.. kt area umah aku ade seko monyet sesat..dr hutan mane dtg pn aku xtau..seko je pn monyet tu..tp langsi bkn maen.. huh..geram lak aku.. time aku balek beraye ar die nk serang sangka anab aku.. abey tunggang langgang sangka tu..

memule monyet tu dtg time bln pose, lg bpe ari nk raye tah..time tu aku xsuspek lak ade monyet tu..sangka aku wat pn xde ar safety sgt.. last2, time anab aku da branak lak die tau2 nk dtg. "melawat".. Hilang seko Baby tu..kene kidnap.! huh.. sedey gle aku.. afta dat aku repair ar sangka aku tu kasi safety sket..mmg seal abey aku wat..

time nk balek raye aku upah membe aku jage kn..membe aku pn jge ar ngn "agak" baek..huhu.. agak berpuas ati gak ar die jge kn..tiap2 ari die bg information.. tp.........................! time aku otw balek KL, membe aku col.... oh.. mannn.! sangka aku kene kopak ngn monyet tu.! seko baby anab tu mati...mati ngn menyayat hati...perot teburai..mate sebelah xde.. hum..luruh ati aku dgr.. adeh.. rse nk tangkap monyet tu sembelih jek.! da tinggal tinggal 3 eko..tp, alhamdulillah la sume idop ngn sehat til skang.. huu..

Now, aku dpt baby br..6 heko.! haha..sonok2.. hop xde pape y jd lg..aku simpan dlm rumah je baby2 ni..hahaha..

Fuhhhh~! penat aku becerite..sampai d sini je la cte kite utk ari ni ye murid2.. nnt kite sambung d episod y akan dtg.. ok.! hehe..





Category:
��

Comments

0 responses to "1st Baby"